November 2018

Nieuwsfoto nodig?

Onlangs werd ik benaderd om foto's te maken tijdens een prijsuitreiking. Tijdens mijn werk als redacteur maakte ik regelmatig dit soort 'nieuwsfoto's'. Heel leuk om dus weer eens te doen. Hier lees je meer over de prijsuitreiking. 

Lees meer »
Maart 2018

Welke fotoshoot kies jij?

Er zijn vele gelegenheden waarvoor je een fotograaf kunt boeken. Ik noem hieronder acht redenen voor een fotoreportage. Welke fotoshoot mag ik voor jou verzorgen?

Lees meer »
Februari 2018
December 2017
Maart 2017

Kind op de foto, hoe doe ik dat? Deel 2

Er komt misschien een moment dat je peuter geen zin meer heeft om op de foto te gaan. Bij mijn jongenspeuter is dat inmiddels het geval. Of hij wil alleen maar rare gezichten maken voor de foto. Een paar van dat soort foto’s zijn leuk, maar hij is meer dan zijn funny faces alleen. Hieronder deel ik enkele tips hoe je foto’s kunt blijven maken van je opgroeiende peuter.

Lees meer »
Februari 2017

Kind op de foto, hoe doe ik dat?

Herken je dat: heb je net je camera gepakt, is je uk er alweer vandoor. Kinderen, vooral de kleinsten, zijn een geliefd onderwerp om te fotograferen. Ze veranderen zo snel, dat wil je vastleggen. Beweeglijk als ze zijn, is dat nog best een uitdaging. Hieronder deel ik een tip hoe je je kind op de foto kunt zetten.

Lees meer »
Januari 2017

Professionele profielfoto

In december maakte ik professionele profielfoto’s voor veertig mensen tijdens de #seriousbusiness actie in Glazen huis Utrecht voor Serious Request. Werkzoekenden en andere belangstellenden lieten een nieuwe portretfoto voor hun LinkedIn en CV maken. Tijdens de hele actie werd in totaal 3500 euro opgehaald voor het goede doel.

Lees meer »
December 2016