Fotosessie: vraag en antwoord

Hoe boek ik een fotoshoot?

 

Je kunt mailen naar info@maaikekleuver.com. Bellen of een berichtje sturen kan via 0643897219.

 

Voor welke fotoshoots kan ik bij jou terecht?

 

Je kunt mij bellen voor allerlei soorten portretfoto’s: voor je social media profiel, een zwangerschapsshoot van een stralende zwangere jij of van je kinderen. Uiteraard kun je ook voor een familieportret en loveshoots bij mij terecht. Twijfel je over je vraag, neem gerust contact met mij op. Hier zie je enkele voorbeelden van mijn werk. 

 

Waar is de fotoshoot?

 

We overleggen waar de fotoshoot plaatsvindt. Dit kan buiten zijn, maar ook bij jou thuis of op je werk. Ik heb geen fotostudio en maak gebruik van het aanwezige licht. Eventueel maak ik gebruik van een opzetflitser.

 

Hoe werk jij?

 

Zoek je een fotograaf met eindeloos geduld die jou of je kinderen helpt zich comfortabel te voelen en zo voor een mooi eindresultaat zorgt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Een fotosessie is meer dan alleen poseren en foto’s maken. Het is ook een mooie manier om een leuke tijd te hebben met familieleden die je misschien minder vaak ziet dan je lief is.

 

Een fotoshoot duurt maximaal een uur of zolang als de aanwezigen het nog leuk vinden. Na de fotosessie ga ik de beste foto’s selecteren en bewerken. Hier neem ik ongeveer twee weken de tijd voor. Daarna ontvang je van mij een link met alle foto’s.

 

Wat kan ik zelf doen?

 

Trek mooie kleren aan en neem je goede zin mee. Fotograferen is een wisselwerking tussen de fotograaf en degene die model staat. Samen maken we er wat moois van!

 

Wat is de prijs van een fotoshoot?

 

Je kunt een indicatie vinden op de pagina www.maaikekleuver.com/tarieven. Ik maak een prijsopgave aan de hand van jouw vraag. Houd er rekening mee dat ik meer tijd aan de foto’s besteedt dan alleen het uur fotograferen. Uiteindelijk gaat het om een tastbare herinnering.

 

Kan ik ook afdrukken bestellen?

 

Uiteraard kun je bij mij tegen een meerprijs afdrukken bestellen. Ook kan ik een fotoboek voor je maken van de mooiste portretfoto's. Ik werk samen met een professioneel fotovaklab.