Kind op de foto, hoe doe ik dat? Deel 2

Er komt misschien een moment dat je peuter geen zin meer heeft om op de foto te gaan. Bij mijn jongenspeuter is dat inmiddels het geval. Of hij wil alleen maar rare gezichten maken voor de foto. Een paar van dat soort foto’s zijn leuk, maar hij is meer dan zijn funny faces alleen. Hieronder deel ik enkele tips hoe je foto’s kunt blijven maken van je opgroeiende peuter.

Stiekem op de foto

Het hoeft natuurlijk niet echt stiekem, maar je kunt prima foto’s maken terwijl je kind doorgaat met waar hij mee bezig is. Laatst zat mijn zoontje lekker in een hoekje van de bank in zijn boek te ‘lezen’. Een uitstekend moment om de camera erbij te pakken. Je kunt even de naam van je kind zeggen, zodat hij in de lens kijkt. Maar hoe leuk is het, om later terug te zien dat hij zo opgaat in zijn favoriete bezigheid.

Buitenfoto's

Wat hier ook goed werkt, is de camera meenemen tijdens de dagelijkse wandelingen. Terwijl je kind kijkt naar iets wat hij/zij interessant vindt, heb je tijd om wat foto’s te maken. Op de foto boven dit artikel staat mijn zoontje naar voorbijrijdende tractors te kijken. Succes gegarandeerd in dit geval.

Dagelijks-leven-fotografie

Ik hou van beelden die het leven van alledag laten zien. Een inkijkje in de intieme momenten van je gezin tijdens het ontbijt op zondagmorgen of gewoon tijdens de dagelijkse bezigheden. Een mooie herinnering voor later! 

 

Wil je dat ik jullie herinneringen in beeld vang? Maak dan een afspraak.

jongen-leest-foto.jpg

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.